Friday

Hejsan!
Just nu sitter jag på mitt rum och har duschat efter basket träningen och satt upp håret i en bulle med hjälp av en donut! Himla bra eftersom jag suger på att fixa mitt hår, så jag gillar verkligen den, tack mamma! De e football hela dagen här idag på tv, Iowa State & University of Iowa. Så de e full rulle med folk här i huset.
Imorron är de nyår, ska bli roligt! Hoppas att Carol hinner komma hem ifrån minnesota bara!! Jaja, nu ska jag försöka vara lite social! Gott nytt år! :)

God jul & Gott nytt år!

Ja julen är över, jag hade en okej jul. Julen är den bästa högtiden på året tycker jag, låter så cliché men de e så de e. Jag älskar bara hela mörka december med pepparkakor och jul stök (förutom att förlora pengar på julklappar;) de e bara en sån mysig känsla och all god julmat. Den existerade inte här i USA, jag märkte inte ens av att de var jul. De va bara en annan dag föutom att dagen spenderades med mestadels folk jag inte känner, eftersom 'släkten' bor 4 timmar härifrån så åker vi ju inte dit särskilt ofta (Spencer IA).
Näe jag skulle aldrig byta en amerikansk jul emot en svensk med min älskade underbara familj!
Jaja, nu peppar jag inför nyår ist! Dagen spenderas förmodligen med Carolina som är en utbytesstudent från brasilien, hon e spritt språngande galen! Sjukt go människa verkligen! Just nu så håller hon på att göra en massa facebook statusar på min fb eftersom jag glömde logga ur hemma hos henne för ett par timmar sedan... Haha menmen, hämnden är ljuv! Iaf sen på kvällen/natten ska vi och en massa andra till en kompis Jessica. Kmr att bli awesome, ser för en gångs skull fram emot nyår!
Bild på Kelsey,jag, Briana & Casey från julafton

Tjuvarnas jul

Idag är de lördag, har bara skypat med la familia och de e såklart alltid lika skönt att höra deras röster. Och något som jag verkligen saknar är svensk humor! Amerikanarna ska va så himla pryda och de ska inte sväras elr sägas ngr fula ord, näe svensk humor ska de va!
EN HISS TILL ÅRETS JULKALENDER!
Jag har inte kollat på julkalendern de senaste åren men nu iår när man saknar den svenska julstämningen så började jag kolla på den & den e faktiskt riktigt bra! Den har verkligen sina roliga stunder, så de har blivit en rutin för mig nu i december att gå upp o starta julkalendern på svtplay medans jag sminkar mig, ger en bättre start på dagen! Såå jag ägnar en hiss åt årets julkalender Tjuvarnas Jul.

Jag fick även 2 paket idag från sverige <3 båda av mamma, ett mindre med 3 tränings t-shirtar som jag bad henne att skicka, ett större paket med julklappar som jag inte får öppna förren på julafton.
Ska strax sova nu så godnatt. Love ya Sweden! <3

Viskar en bön till dom som inget har

Hejsan! Jag har ju inte skrivit på ngn månad... Så jag tänkte att de va kanske dags igen att lägga in ngt!
Här under kmr ngr saker som har hänt under den senaste månaden!
  • Union Knights blir State Champions i football!
  • Spelat mina första basket matcher
  • Thanksgiving
  • Ny trimester
  • Bokat en resa till Florida med ett par vänner från camp! <3
  • Varit på julfest för utbytesstudenter med min IEC, härlig grupp

Ja där e ngr saker som har hänt här borta, men nu ska jag gå och lägga mig, imorgon=fredag=awesoome!

RSS 2.0