Cheerleading

Länk till visning av cheerleading uniform!
http://www.youtube.com/watch?v=T57YDl2pZ6I
Har inte tid att säga så mkt idag, måste plugga sociology, jävla prov imorron som är värt 80 poäng! suger!!!
Jaja, ha de gött!

Go knights!

Inget speciellt idag, skola 8:19-3:03 hem o äta snabbt cheerpractice 4-8, duscha äta skratta sova.
Vet inte vad som hände med mig idag, jag har skrattat ngt galet! skrattade seröst i 10 minuter efter jag gått o hämtat kyckling o pasta soppan åt mig o Kelsey o Chris trodde att Kelsey tvingade mig att hämta den åt henne så hon sa: Did Kelsey make you go and get the soup? She's souch a litte shit isn't she?!
Jag dog...
Ska slänga upp mitt första videoinlägg imorron, spännande!! (Inte egentligen, visar bara min cheerleading uniform) ;)  Nu ska jag sova, buenas días!

Powder Puff

Hallå! Idag så har jag varit i skolan & ingen cheerleading idag men Powder Puff!  Powder puff är amerikansk football för tjejer & de e 1 match man tränar för, eftersom jag e senior så spelar vi emot the juniors & de e den matchen folk kollar på. Jag kommer att vara receiver vilket innebär att jag antingen bara springer & tacklar den som står framför mig elr springer mig fri och tar emot bollen o kutar! :) De kommer att bli riktigt kul! Jag hade hellre bara tagit emot bollen o sprungit från början för de e riktigt svårt att ta emot dom där bollarna!  De e söta pojkar som är coacher iaf! Förutom Lennart.haha.. Jaja, nu ska jag gå o duscha elr störa Kelsey när hon gör läxor :)  Ha en bra dag/kväll, whatevz' ;))
Powder puff! (dock inte från Union)

For the nights I can't remember

Hejhej! Måste bara säge de när jag ända va där, Lennart är en av de andra tre utbytesstudenterna på skolan (vi e 4) & han åker också med EF och vi e bra kompisar, han har iaf varit i Sverige ngr ggr och han tkr de låter så himla töntigt när vi säger ''hejhej'' när vi hälsar! Onödig fakta men iaf!
Har bara varit i skolan idag, ingen cheer practice, skönt att va hemma tidigt för en gångs skull! Så jag har bara chillat sen jag kom hem, duschade nyss, kollade på säsongs premiären av 90210, drama drama drama! ;) nu sitter jag och lyssnar på lite skön musik, bla Hedley, For the nights I can't remember, love it!
Jag har fixat en ny header men den funkar tydligen inte?! Får försöka ngr ggr till antar jag..
Vi har tagit bilder både för vanlig cheerleading & sideline så om ni vill kolla in de fotona kan ni ju kolla länken här!  http://lattinphoto.morephotos.com/mp_client/pictures.asp?action=viewphotos&size=fullsize&pagenum=3&id=3310022&eventid=23744&imagename=UNION_JV_CHEERt.jpg
Brudarna från Newport, kan inte göra annat än att skna dom! <3
Vårat mästerverk i sanden är en kvinna som sitter o bajsar...


Närbild på mästerverket, om jag minns rätt hette hon Emma ;)


Old school

kom hem från cheerleading för en stund sen, vart sideline cheerleading idag också som jag är med i för annars är de för lite folk, vilket betyder att ist för att ha cheer practice från 16-17:30 så är de ifrån 16-20.. Men vi fick gå hem tidigare idag iaf! :D Lyssnar på Old school, Hedley, grym låt <3
Ingen läxa idag så de e chill (Y) ska bara duscha och käka sen blire nog sängen, snacka med kels ett tag innan probs, de spelar ingen roll hur mkt vi än försöker gå o lägga oss tidigt, de slutar alltid med att vi sitter o skrattar ist!
Men de e ju tur att vi kmr så bra överens som vi gör iaf!
Kelsey & jag, ett utav våra senior pictures!
Ha de!!

Newport

Har ju inte lagt upp ngt riktigt om camp så jag slänger upp en film med bilder ifrån Newport, Rhode Island! :)
http://www.youtube.com/watch?v=XEa6IeDvJPk


Super Mario

Sitter just nu och spelar Super mario bros 3 med Kels, bästa spelet ngågonsin!!  Vi blir båda helt galna, har varit fast på samma bana i typ 2 timmar nu... Kanske ska dra o spela lite fotboll, får se! Har fått ont i halsen med, hoppas de går över! Ha de bäst, hörs snart! :)

Utkast: Sept. 10, 2011

Jaha, då vart de en blogglös vecka igen. Jaja, igår vart de FOOTBALL GAME!!! Vi vann igen!! 50-7 denna gången! :D
Jag är ju cheerleader men dock inte för varsity utan för JV, Junior Varsity o dom är inte lika bra alls som varsity... Igår förlorade JV med 7-45 elr ngt liknande.. Pinsamt!
Iaf så var inte gårdagens match lika rolig som förra veckans alls! Förra veckan stod Kelsey o jag i student section med massa annat folk och stod o hejade på våra knights! Idag ställde vi oss i student section också och de va ju ingen som skrek elr ville skrika så vi gick o satte oss vid Ed & Josh ist.
Här är en länk så kan ni se lite hur de ser ut vid vårat football field!
http://www.kwwl.com/story/15431153/the-union-knights-take-down-the-stormin-pointers
Haha måste berätta om homecoming också!! Jag vart frågad till homecoming 2 ggr nu, sagt nej till båda. Första killen som frågade var Jason, varför sa jag nej till honom? 1. Han röker på typ hela tiden 2. Han är sjukt irriterande 3. Jag kan inte se vart han tittar för att han e skelögd 4. Jag tycker inte om honom 5. Han skulle vara kul att gå med.
Kille nr 2. Okej detta hände igår under the football game, Kelsey o jag sitter o tittar på matchen när en freshman petar kelsey på axeln och frågar Kelsey:
Hey, does she have a date for homecoming? (pekar på mig)
Kelsey tittar på mig och vet inte riktigt vad hon ska säga, så jag svarar honom: Noo.....
Han frågar Kelsey: Well, does she wanna go with him och pekar på sin kompis som sitter brevid.
Kelsey o jag tittar på varandra och jag säger lite förvirrat: I don't know who you are?! I have never seen you before in my life!.......    Vi vänder oss om igen och de e en vääldigt akward silence, efter typ 20 sek så reser de sig och går sakta iväg.. Kelsey o jag börjag gap skratta!!

Game night

Ja se där! Jag är redan bättre på att uppdaterea! Two claps for me! :)
kom hem från skolan för ett litet tag sedan, slapp gå hem idag (Y) Jag gick på parkeringen påväg hem och jag hade en luvtröja på mig vilket var sjukt varmt så skrek Brandon - Amanda! You can't wear a sweat shirt when it's this hot outside! 
Jag- I know! It's so hot!
B- So take it off?!
A- I will..

Vi skrattade lite akward och jag gick vidare och tog av mig min tröja, då skriker Brandon igen
- Hey Amanda! Do you need a ride?
Jag- Sure! 

Jag bor verkligen inte särskilt långt ifrån skolan men de e ju alltid trevligt att få skjuts! Så han körde hem mig, SWEET! Iaf ikväll är det football game i Independence vilket ligger typ 35 min härifrån, vet inte om jag ska gå för vi ska nämnligen till minneapolis tidigt imorron, vi (jag, Kelsey, Chris, Chris syster, mamma & systerdotter) ska gå på musikalen Hairspray! Och så ska vi shoppa på Mall of America!  Hur som helst så får jag se om jag ska gå, ska prata med Kels när hon kommer hem från cross country! 
  Hade på mig ett U linne idag som jag fått från chris.

                       Go Union Knights!!
 

.

Ja, jag vet att jag inte har uppdaterat ngt men de e svårt! Man har så mkt annat att göra!
 Idag har jag varit i skolan, gick hem och åt sen gick jag tillbaka till the football field där det var cheerleading practice. Det var en freshman football game ikväll, såg inte slut resultatet men jag är rätt säker på att vi vann då det stod 28-0 när jag gick hem från cheer prac.  Nu sitter jag i soffan i vardagsrummet här och chillar lite, Kelsey ligger o läser sin ''boob book'' som hon kallar den (det är en kvinna som visar ett bröst på framsidan av boken), det är hennes homework så när hon har läst klart så gör vi väl ngt kul :) 
  När jag ändå pratar om Kelsey så måste jag bara säga att hon e den goaste människa jag träffat! Sjukt härlig person & jag är så himla glad att jag hamnade här! Hon är verkligen världens bästa ''syster''! :)

 Måste dra en kortis om hunden också...  Det är en äckligaste hunden jag någonsin sett! Hon 1. Är fulare än en påse potatis! 2. Hon luktar ILLA! 3. Hon e blind... 4. hon är mindre än en katt.. 5. om hon inte får sitt piller kissar hon utan att själv veta om det!....   Jag gillar verkligen inte den hunden, och jag gillar typ alla hundar & katter! 
 Chris (min värd mamma) har sagt att dom borde avliva hunden, men hon kan inte......

 Iaf nu ska jag kolla på lite skit med Kels, ha de gött så ska jag försöka att uppdatera mera! :)  

 / Amanda Borg 

RSS 2.0