On to the 2nd round!

Ja de va minsann en kväll jag sent kommer att glömma! Igar spelade Union knights mot Washington Demons, Knights tog ledningen i början, vid halvtid stod det 7-7, 3rd quarter knights leder! 4th quarter gör demons en touchdown och dom går inte för the fieldgoal utan för 2 poäng och dom tar ledningen med 14-15 men 2:02 min kvar utav matchen, knights måste göra allt i sin makt för att vinna nu, och då gör demons en dååålig kick och knights tar bollen! Offense kämpar och med bara 1 minut kvar så gör Trev Hadachek en TOUCHDOWN!! Knights går för 2 poäng också och Wes Burnside tar hem 2 poängaren! Alla knights fans i extas!! Vi vann och går vidare till round 2!!  Ja de var verkligen en kväll att minnas, som de säger här ''we'll take you back with a knight to remember'' .

1 round

Idag är det onsdag och första matchen utav the play offs! Vi hade ett pep rally idag efter skoan, alltid roligt med school spirit! Hemma match & vi möter Washington Demons, det är red out idag också så alla ska ha på sig rött!
Bilder senare, GO KNIGHTS!

Måndag

Kom hem från skolan för ng timme sedan, har bara ätit & spelat lite gitarr sen jag kom hem och nu sitter jag här och lyssnar på Fools Garden-Lemon tree och bloggar. Blir cheerlaading ''practice'' vid halv sex, vi ska stå i kiosken för de e volleyboll match hemma så då får cheerleaderna stå o sälja pizza och annat.
Btw, i helgen så var jag på Iowa State matchen, Iowa förlorade tyvärr emot Texas A&M men de va kul iaf. Efteråt så åt jag, Kelsey, Briana, Matt och hans familj på Carlos O´kellys som är en mexikansk resturang och de va gott, jag åt en taco sallad. Och ett litet FYI bara, Texas hade 4 manliga cheerleaders, inga kvinnliga och dom gjorde så sjukt konstiga saker! Dom gjorde samma sak varje gång, de hade typ 3 olika saker dom hjorde och alla tre var så sjukt konstiga!!
Ngr bilder från matchen!

Basketball

Ja jag har nu bestämt mig. Jag kmr att spela basket i vinter! Ser fram emot de, speciellt eftersom Carolina den andra utbytesstudenten kmr spela och hon e bara för rolig! Hon har för de mesta ingen aning om vad som pågår! Sen så kanske Rachel ska spela också & de skulle göra de 4x bättre för hon e också himla rolig!
Jag e glad att jag gjorde cheerleading, jag träffade många härliga människor som jag antagligen inte hade pratat med annars, men jag är glad att jag ska spela basket för jag e trött på att heja på matchen, nu vill jag spela! :)
+ att jag tkr att cheerleading är ganska akward, som sagt glad att jag gjort de & glad att de e över ;)
Så nu ska jag bara övertyga Rachel att spela så blir vintern mkt roligare, jag ser verkligen fram emot att komma i form! :D

De e ingen vanlig dag!

Jo de e de, idag var en helt vanlig dag, skola 8:19-3:03 hem och äta lite snabbt, tbx till skolan för cheerleading, sideline träning 16:00-18:10, hem igen och chilla. Gary & Chris kom nyss hem så de ska väl fixa middag nu, kelsey har XC (cross country) meet idag så hon kmr hem sent. Jag ska bara duscha och lira lite gitarr innan jag går o lägger mig, & imorron e de FREDAG! :D Ska bli skönt med helg!
I helgen så ska Kelsey & jag antagligen gå på Iowa state's football match, Iowa state är 1 utav de 3 ''större'' collegen här så de kan la bli kul, och vi ska gå med Brianna min andra host sis, kanske sover hos henne också så de kan bli en riktigt bra helg! :)
Iowa state's stadium

Bilder från homecoming

Här e lite bilder ifrån homecoming! :)
Hela gänget!
Jag, Abby, Kelsey, Kirsten, Becca, Dani, Sarah, Kayla,
killarna: Rick, Shawn, Brady.

I bilen innan vi TP:ar Mrs.Holmes hus!

Kelsey, Jag, Sarah & Rick

Resultatet av vårt TP! :D





Cheering @ the homecoming game! <3


Katie, Amanda(jag), Katie, Torie, Jayden, Heather

Senior lunch på applebie's

Brittany, Jag, Bobbi


Sarah & Jag är vääldigt glada! :D


Elr inte.......? ;)




Casey & jag på Perkins! :)


Homecoming dansen va ok, men de var MKT roligare efter! :D

helg

Hallå! Helgen är över och imon e de skola igen, skön skol vecka dock!
måndag & tisdag- vanliga dagar
onsdag & torsdag- noon out, slutar vid tolv!
fredag- no school! :D
Ganska så chill om man säger så!
Iaf så har jag inte gjort mkt i helgen, hade ett ''showcase'' med cheerleadingen i Nashua, var faktist ganska kul. Jag tkr inte att cheerleading i sig är jätte kul men jag älskar folket där! Och jag måste bestämma mig om jag vill vara cheerleader för basket & brottning nu också.. Jag vill inte sluta träna med dom om eftermiddagarna men jag vill egentligen inte vara cheerleader för basket & brottning utan spela basket själv ist! Jag kan inte bestämma mig.. Men å andra sidan så ska Carolina den andra utbytesstudenten från Brasilien spela basket så de kan ju bli kul de med och jag borde göra de för att träffa nytt folk men de e tråkigt att sluta träna med cheerleading brudarna..
Dock behöver jag komma i form inför fotbollen!! Jag e riktigt taggad inför fotbolls säsongen, skolans lag e riktigt bra och dom var obesegrade hela säsongen förra i våras och den enda matchen de förlorade var 'the state champion final' så laget är de näst bästa i staten! Men nu är ju jag här så nu kmr vi helt klart bli bäst ;)  Näe men de var en liten ''träff'' här för fotbolls laget för att se vad folk går för skulle jag tro men vi fick inte veta varför de va, men de va kul iaf! Efter de så går de rykten på skolan om att jag typ e hur grym som helst på fotboll, vilket inte riktigt stämmer, jag hade inte ens spelat på typ 8 månader så jag e ju inte i toppform precis. Men jag har faktist börjat att göra lite armhävningar och var till o med ute o sprang igår! Jag ska banne mig vara i bästa formen jag någonsin varit i vår o se till att ta hem the state championchip!
den som orkade läsa hela dedär e inte dålig må jag säga! :D
En bild på bästa laget i världen! Ljungbyholms stolthet!
Ljungbyholms GOIF F95! <3


Homecoming

Hejsan, igår vart det Homecoming, dansen var helt ok, inte hälften så bra som efteråt dock! Efter dansen åkte vi till Cedar Falls och åt på Perkins som är ett diner, riktigt gott!
Efter det så bestämde vi oss för att TP en lärares hus! Vi åkte till Hy-vee som är som Walmart, en affär med allt möjligt, vi var i 2 bilar men bara 2 pers gick in o köpte Toapapper, efter de åkte vi till hennes hus och satte igång o kasta! Riktigt roligt men lite nervöst eftersom polisen kör förbi ibland, men de gick bra och de vart galet mkt TP i hennes trädgård ;) Vi hade tänkt att forka hennes hus också men vi bestämde att de tog för lång tid så efteråt hade vi ju en massa plastgafflar kvar! Vad skulle vi göra med dom då? Jo vi åkte tbx till La Porte och satte ungefär 100 plast gafflar i en annan lärares trädgård! Sjukt kul! :D Sen var vi nöjda och åkte hem o sov, la oss vid 3..
Inte OK med tanke på att jag var tvungen att gå upp och tvätta fönster vid kl 11.. De var inte så illa faktist, gött väder iaf! runt 25 grader idag! (Y) Har inte gjort ett skit sen jag kom hem från att tvätta fönster, bara duschat och kollat på film. Ganska skönt ändå!
Ett hus som blivit både TPd & Forked! haha

RSS 2.0