Homecoming

Hejsan, igår vart det Homecoming, dansen var helt ok, inte hälften så bra som efteråt dock! Efter dansen åkte vi till Cedar Falls och åt på Perkins som är ett diner, riktigt gott!
Efter det så bestämde vi oss för att TP en lärares hus! Vi åkte till Hy-vee som är som Walmart, en affär med allt möjligt, vi var i 2 bilar men bara 2 pers gick in o köpte Toapapper, efter de åkte vi till hennes hus och satte igång o kasta! Riktigt roligt men lite nervöst eftersom polisen kör förbi ibland, men de gick bra och de vart galet mkt TP i hennes trädgård ;) Vi hade tänkt att forka hennes hus också men vi bestämde att de tog för lång tid så efteråt hade vi ju en massa plastgafflar kvar! Vad skulle vi göra med dom då? Jo vi åkte tbx till La Porte och satte ungefär 100 plast gafflar i en annan lärares trädgård! Sjukt kul! :D Sen var vi nöjda och åkte hem o sov, la oss vid 3..
Inte OK med tanke på att jag var tvungen att gå upp och tvätta fönster vid kl 11.. De var inte så illa faktist, gött väder iaf! runt 25 grader idag! (Y) Har inte gjort ett skit sen jag kom hem från att tvätta fönster, bara duschat och kollat på film. Ganska skönt ändå!
Ett hus som blivit både TPd & Forked! haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0